Servicii

MASAJ TANTRIC PENTRU BĂRBAŢI

Masajul tantric este un masaj foarte senzual şi intim, care elimină tensiunile şi inhibiţiile sexuale. Masajul tantric pentru bărbaţi implică body-to-body masaj, adică atingerea întregului corp al bărbatului cu întregul corp al maseuzei.
Atingerile ei sunt foarte creative şi senzuale, folosindu-şi întregul trup, ori diferite părţi ale trupului, de exemplu părul, sânii, abdomenul, picioarele, braţele. Acest masaj poate fi oferit de una, două sau trei maseuze. Bărbatul care primeşte masajul va fi nud, iar maseuza poartă un chiloţel şi nu se ajunge la o fuziune intimă sexuală!

Acest masaj trezeşte senzitivitatea şi abilitatea de a experimenta plăcerea in tot corpul, nu doar in zona lingamului (lingam este denumirea organului sexual masculin în limba sanscrită). În timpul acestei experienţe, cel care primeşte masajul învaţă să trăiască plăcerea cu tot corpul, expansionându-şi conştiinţa, fără să limiteze acea plăcere doar în zona genitală, aşa cum este în general tendinţa bărbaţilor. Este posibil astfel ca el să experimenteze o trăire orgasmatică în întreaga fiinţă, ca o stare de extaz şi iubire, ce poate dura câteva ore. Senzitivitatea corpului odată trezită, acesta poate deveni o mare zonă erogenă. Aceste aspecte apar gradat, după ce sunt eliminate blocajele şi inhibiţiile sexuale şi de aceea necesită uneori mai multe şedinţe.

Te invităm să savurezi masajul tantric, scufundându-ţi fiinţa într-o delicioasă plăcere, din ce în ce mai profundă. Relaxează-te şi deschide-ţi mintea, percepând imensa plăcere la nivelul întregului corp şi valurile de energie plutind prin trupul şi sufletul tău, liniştindu-te, elevându-te, vindecându-te ! Acest masaj îţi trezeşte inima şi te ajută să iubeşti şi să fii iubit.

Conform principiilor tantrice, ejacularea nu este permisă deloc în timpul acestui masaj, pentru a spori energia şi a mări efectele vindecătoare ale masajului tantric.

Durata optimă a acestui masaj este de 1,5 ore.

MASAJ TANTRIC PENTRU FEMEI

Îţi oferim o adevărată iniţiere în misterele tantrice prin masajul senzual feminin. Acest masaj vindecător poate crea miracole şi te ajută să devii rapid o femeie foarte fericită, masajul fiind ca o călătorie către profunzimile sufletului tău. Tratamentul trezeşte şi deblochează imensele energii sexuale de care dispui, te ajută să o dirijezi ca pe o curgere armonioasă în întregul tău corp. Se trezeşte armonios senzitivitatea şi tot trupul devine orgasmic. Simţi în acelaşi timp o relaxare profundă, dar plină de energie, te percepi regenerată şi reîntinerită.

Masajul tantric pentru femei poate fi oferit la alegerea ta, de către o femeie sau un bărbat maseur, cu multă experienţă în tantra. Sentimentul de siguranţă şi încredere sunt cuvintele cheie pentru acest masaj şi totul se va petrece într-un mod plin de pace, lăsând oricând posibilitatea pentru tine să spui stop, dacă ceva ar fi neplăcut.

În timpul masajului tu vei fi complet dezbrăcată, în timp ce maseurul/maseuza poartă un chilot. Vei fi masată cu un ulei de foarte bună calitate, peste tot corpul, utilizându-se alternativ mişcări ferme şi mişcări tandre.
Este posibil, ca parte a masajului, să experimentezi masajul yoniului (vaginului). Aceasta este opţională şi poate să nu fie realizată, în cazul în care simţi că încă nu eşti pregătită. Discută aceasta cu maseurul/maseuza înainte de a începe!

Yoni masajul este o terapie foarte intimă. Pentru multe femei, prima sesiune va depăşi limitele personale, aşa încât este important ca experienţa să aibă loc într-un mediu de completă încredere în terapeut. În timpul masajului yoniului, femeia poate manifesta râsete, lacrimi, gemete, trăiri orgastice profunde. Majoritatea femeilor au tensiuni sau blocaje în zona inferioară a trupului şi numai câteva sunt conştiente de aceasta. Yoni masajul este o şansă de a vindeca tensiunile care pot apărea în timpul actului amoros. Experimentează plăcerea de a fi atinsă într-un mod foarte iubitor, fără să existe nici o aşteptare în schimb!

Cauze ale tensiunilor şi stresurilor în partea inferioară a trupului şi în yoni:

Tensiunile acestea pot apărea:
- în urma situaţiilor în care femeia face sex împotriva voinţei sale: abuzuri, viol sau situaţii în care ea nu simte nevoia, dar nu-i spune NU iubitului său.
- din cauza frustărilor atunci când actul erotic se termină prea repede, din lipsa curajului de a exprima propriile dorinţe, sau din masturbarea într-o manieră exagerată.
- act amoros cu un lingam care este incompatibil ca mărime cu yoniul femeii ( prea mare sau prea mic)
- în urma examinărilor ginecologice, avort sau naşterea unui copil.

Efecte ale yoni-masajului:

• elimină tensiunile emoţionale şi stresul,
• diminuează durerile menstruale,
• elimină durerile sexuale,
• creşte senzitivitatea yoniului, creşte lubrifierea sexuală,
• te deschide către noi niveluri de plăcere extatică, orgasme mai profunde şi mai uşor de obţinut,
• elimină blocaje psihice şi emoţionale corelate cu sexul,
• reduce celulita de pe fese,
• este cel mai eficient tratament cosmetic prin iradierea frumuseţii, sănătăţii şi tinereţii.

Durata optimă: 2 ore

MASAJ TANTRIC PENTRU CUPLURI

Vă invităm să veniţi împreună în cuplu şi să experimentaţi o stare de profundă relaxare şi plăcere prin masaj tantric, sporind astfel senzitivitatea şi intimitatea în relaţia dumneavoastră de cuplu.

Veţi fi întâmpinaţi de două persoane maseuri (o femeie şi un bărbat, sau două femei), având multă experienţă tantrică şi care vă vor oferi elemente de bază despre tantra în cuplu. Apoi vom savura împreună câte un ceai, într-o atmosferă plăcută şi intimă, în timp ce veţi primi recomandări despre relaţia de cuplu, despre cum să păstraţi vii pasiunea şi iubirea şi cum să sporiţi fericirea în cuplu, trezindu-vă potenţialul intim ca bărbat şi femeie împreună.

Apoi veţi experimenta masajul tantric timp de 1,5 ore sau 2 ore, în camere separate, după care ne vom reîntâlni toţi patru şi vom împărtăşi experienţa trăită. Dacă doriţi, veţi primi indicii pentru câteva exerciţii tantrice, pe care le veţi putea exersa acasă.
Durata: aproximativ 2,0 – 2,5 ore

SEMINARII INITIATICE IN TANTRA

Pentru oaspeţii noştri care doresc să exploreze lumea Tantrică mai mult, Centrul Templul Beatific le oferă o gamă largă de evenimente, cursuri şi iniţieri . Unele sunt deschise pentru toată lumea, în timp ce altele sunt doar pentru membri .

 

CALITATEA DE MEMBRU AL TEMPLULUI BEATIFIC

Cei care sunt gata să pătrundă mai adânc în tainele Tantra pot deveni membri ai Centrului Templului Beatific. Există anumite beneficii pentru membrii Centrului, ca de exemplu invitaţii la evenimente, seminarii, petreceri, filme, etc.

 

DESPRE CALITATEA DE MEMBRU SI CELE 7 SEMINARII :

Calitatea de membru vă permite să luaţi parte la activităţile speciale în Templul Beatific. Pentru a beneficia de calitatea de membru al Centrului Templul Beatific, trebuie sa participaţi cel putin la unul din seminariile tantrice.

Dacă doriţi să vă înscrieţi ca membru, trebuie doar să completaţi formularul de membru, atunci când ne vizitaţi sau atunci când participaţi la primul seminar .

De asemenea, este posibil să vă înscrieţi trimiţându-ne datele dumneavoastră (nume, semnul zodiacal şi numărul de telefon), prin telefon: 0040734184814 sau prin e-mail: beatific.temple@yahoo.com.

Pentru a participa la evenimentele noastre trebuie să vă înscrieţi, prin telefon : (004) 0734 184 814, sau e-mail .

Pentru cei care se simt gata de a explora lumea Tantrică mai în profunzime, avem un program pas cu pas de membru special care cuprinde 7 seminarii. Cele 7 seminarii având rol de iniţieri spirituale, explică multe aspecte ale filozofiei Tantrice în detaliu, permiţându-vă să obţineţi o cunoaştere mult mai profundă şi o experienţă directă a lumii Tantrice.
Fiecare seminar este compus dintr-o parte teoretică (o prezentare) şi o parte practică (un masaj tantric specific). Participanţii vor primi o broşură , astfel încât să poată studia mai mult la domiciliu.

 

CARE SUNT CELE 7 SEMINARII :

1 . Continenţa Sexuală
2 . Legea Rezonanţei
3 . Puterea lui Shakti

Acestea sunt iniţieri de bază în Tantra, pentru bărbaţi şi femei . După acestea, este posibil să primiţi următoarele iniţieri , mergând către o înţelegere mai profundă a Tantrei:

Pentru bărbaţi :
4 . Conştientizarea şi Relaxarea
5 . Vira – de la Băiat la Bărbat
6 . Bărbatul Multiorgasmic
7 . Sexualitatea Sacră

Pentru femei :
4 . Conştientizarea şi Relaxarea
5 . Feminitatea
6 . Orgasmul Tantric pentru Femei
7 . Sexualitatea Sacră

 

1. SEMINAR CONTINENTA SEXUALA:

Potrivit Tantra, energia sexuală este o sursă puternică de energie, care poate fi utilizată pentru dezvoltarea personală, prin păstrarea aceastei energii în organism .

Învăţăturile tantrice afirmă că orgasmul şi ejacularea sunt două procese diferite, care pot fi separate. În acest fel se poate experimenta o plăcere mai mare (devenind multi-orgasmică) şi în acelaşi timp, o energie mărită în întreaga sa fiinţă .

Iniţierea în Continenţa Sexuală vă învaţă mecanismele de control ale energiei sexuale şi separarea ejaculării de orgasm. Veţi învăţa tehnici practice pentru dezvoltarea acestor capacităţi. Femeile vor învăţa cum să diminueze sau chiar să oprească complet fluxul menstrual.

Seminarul include : 1 oră prezentarea teoretică; 1,5 ore masaj specific, corelat cu tema seminarului; material scris .

 

2 . SEMINAR LEGEA REZONANTEI :

Acest seminar despre Legea Rezonanţei explică modul în care ne creăm propriile circumstanţe de viaţă, de obicei neştiind că noi suntem cei care creează totul în viaţa noastră. Odată ce înţelegem acest principiu important, putem începe să creem conştient viaţa noastră aşa cum dorim ca ea să fie. Acestă iniţiere prezintă structura subtilă a fiinţei umane (cele 5 corpuri şi 7 chakre ) şi modul în care această structură creează ceea ce noi ştim că înseamnă noi înşine şi realitatea vieţii noastre .
Seminarul include : 1 oră prezentare teoretică; 1,5 ore masaj specific, corelat cu tema seminarului; material scris.

 

3. SEMINAR PUTEREA LUI SHAKTI :

Jocul etern dintre energiile feminine şi masculine creează întreaga manifestare a existenţei.
Înţelegerea naturii acestor energii, interacţiunea dintre ele în fiinţa noastră şi cum să le folosim în mod armonios în viaţa noastră de zi cu zi sunt esenţiale pentru a fi în armonie cu universul şi utilizarea resurselor noastre interioare cu înţelepciune .
Această iniţiere explică manifestarea polarităţii dintre energiile feminine şi masculine în viaţa noastră. Ne vom axa mai ales pe puterea energiei feminine (Shakti), care este puterea de creaţie în sine .

Seminarul include : 1 oră prezentare teoretică; 1,5 ore masaj specific, corelat cu tema seminarului; material scris.

 

4 . SEMINAR CONSTIENTIZARE SI RELAXARE :

Conştientizarea şi relaxarea sunt două elemente necesare pentru a ne permite să controlăm orice energie şi orice situaţie din viaţa noastră. Ca atare, acestea sunt de asemenea, elemente cheie în procesul de control al energiei sexuale .

Acestă Iniţiere ne învaţă cum să devenim mai relaxat, fără a pierde priza de conştiinţă şi de asemenea, cum să devenim mai conştienţi, fără a pierde starea de relaxare .

Seminarul include : 1 oră prezentare teoretică; 1,5 ore masaj specific, corelat cu tema seminarului; material scris.

 

5 . SEMINAR DESPRE VIRA – DE LA BAIAT LA BARBAT :
(Pentru bărbaţi)

Există o lipsă clară de bărbaţi adevăraţi în zilele noastre şi ca urmare, societatea suferă.
Potrivit Tantra, starea de polaritate este esenţială pentru o relaţie de cuplu puternică şi armonioasă .
În scopul de a crea polaritatea, un bărbat are nevoie să se manifeste într-un mod masculin şi o femeie într-un mod feminin, devenind astfel poluri opuse care se atrag reciproc. În acest fel se creează mai multă energie pentru dezvoltarea relaţiei lor şi a lor înşişi ca indivizi.

Acestă Iniţiere prezintă calităţile masculine ideale şi cum se pot dezvolta în mod conştient .
Seminarul include : 1 oră prezentare teoretică; 1,5 ore masaj specific, corelat cu tema seminarului; material scris.

 

5 . SEMINAR DESPRE FEMINITATE :
(Pentru femei)

Potrivit Tantra, starea de polaritate este esenţială pentru o relaţie de cuplu puternică şi armonioasă .
În scopul de a crea polaritatea, un bărbat are nevoie să se manifeste într-un mod masculin şi o femeie într-un mod feminin, devenind astfel poluri opuse care se atrag reciproc. În acest fel se creează mai multă energie pentru dezvoltarea relaţiei lor şi a lor înşişi ca indivizi.
Acestă iniţiere prezintă calităţile feminine ideale şi cum se pot dezvolta în mod conştient .

Seminarul include : 1 oră prezentare teoretică; 1,5 ore masaj specific, corelat cu tema seminarului; material scris.

 

6 . SEMINAR BARBATUL MULTIORGASMIC :
(Pentru bărbaţi)

Un bărbat multiorgasmic este un bărbat care poate experimenta orgasme multiple, unul după altul, fără a ejacula sau pierde energia sa. Acest iniţiere ne învaţă mai multe tehnici şi atitudini care sunt esenţiale pentru a deveni un bărbat multiorgasmic adevărat.

Seminarul include : 1 oră prezentare teoretică; 1,5 ore masaj specific, corelat cu tema seminarului; material scris.

 

6 . SEMINAR ORGASMUL TANTRIC LA FEMEI :
(Pentru femei)

Există mai multe tipuri diferite de orgasme care pot fi experimentate de o femeie trezită .
Fiecare tip de orgasm este o poartă de acces la un alt tip de energie şi o altă stare de conştiinţă .
Acest iniţiere va dezvălui diferite tipuri de orgasme tantrice şi cum să le experimentezi.

Seminarul include : 1 oră prezentare teoretică; 1,5 – 2 ore masaj specific, corelat cu tema seminarului; material scris.

 

7 . SEMINAR SEXUALITATEA SACRA:

Acest iniţiere va prezenta modul în care Tantra abordează sexualitatea şi amorul ca instrument spiritual .
Ne este dată sexualitatea ca un instrument puternic pentru a ajunge la stări superioare de conştiinţă .
Dintre toate experienţele fiinţei umane, uniunea erotică între un bărbat şi o femeie este una dintre cele mai profunde şi mai puternice.
Dinamismul sexual este cea mai puternică forţă pe care o avem, ceea ce face sexualitatea atât de uşor accesibilă . Tantra oferă metode pentru a transforma această energie puternică în extaz spiritual .
Acest iniţiere va dezvălui modul de a transforma interacţiunea sexuală într-o artă sacră şi se predau cele 9 etape ale amorului tantric, dar înlocuind partea de amor cu un masaj Tantric .

Seminarul include : 1 oră prezentare teoretică; 1,5 ore masaj specific, corelat cu tema seminarului; material scris.